„Egy jó iskola mindig hasonlatos egy jó színházhoz, 
és egy jó színház is mindig hasonlatos egy jó iskolához.”
Arthur Miller

Az elmúlt években az IBS Színpad, korábbi nevén International Buda Stage, Budapest kulturális életének ismert és elismert színhelye lett. A Színpad 1997-ben nyílt meg Buda szívében, az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola épületében International Buda Stage néven.  Az évek során több angol nyelvű színielőadást és nemzetközi produkciót mutattunk be.  

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan világsztár együttesek adtak itt koncertet, mint pl. a BBC Big Band vagy a Golden Gate Quartet. Vendégünk volt a világhírű író, Mario Vargas Llosa is. Rangos művészek vendégszereplésével már több önálló színházi produkció készült magyar nyelven is. Sikerrel játszott nálunk többek között: Molnár Piroska, Sinkó László, Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Koltai Róbert, Pogány Judit, Csákányi Eszter, Schubert Éva, Szabó Gyula, Mikó István, Pásztor Erzsi, Dobó Kata. 

A színpad befogadó színházként is működik. Amennyiben produkciójával szeretne fellépni színpadunkon, kérem egyeztessen az iskola rendezvényszervező munkatársával, Borbáth Andrással.

AZ IBS Színpad előadásaira az előadások előtt egy órával tud jegyet vásárolni személyesen!

Jegyeket foglalni az aborbath@ibs-b.hu e-mail címen lehet, előzetesen jegyet vásárolni az ország összes jegyirodájában és ismert online jegyértékesítési rendszerén.

Jegyinformáció: 391-2525, aborbath@ibs-b.hu

2013-2014 színházi program